dilluns, 16 de març del 2009

Zaragoza: “En època de crisi cal ser realista, sensat i raonable i fugir de la demagògia”

El secretari d'Organització del PSC presenta una campanya explicativa de la gestió del Govern d'Estesa El secretari d´Organització i Finances del PSC, José Zaragoza, ha afirmat avui que “en època de crisi cal ser realista, sensat i raonable i fugir de la demagogia i de les solucions que no donen resultats”. En aquest sentit, el dirigent socialista ha assegurat que “la combinació de realisme i eficàcia és el que dóna futur al país”. Zaragoza ha fet aquestes declaracions en la presentació avui d´una campanya explicativa de la gestió del Govern d´Entesa, “un Govern que està treballant intensament i que la seva feina comença a donar resultats” i ha afegit que “quan et planteges un objectiu, quan saps cap a on vas, les coses surten”. “Perquè aquesta és la Catalunya que sap on va i ara cal explicar-la”, ha matisat. Per això Zaragoza ha volgut destacar les “setmanes de bones notícies que portem”, en referència al pla de Rodalies, les inversions en infraestructures o la designació de Barcelona com a capital de l´Euromediterània, entre moltes altres. La campanya “Fets, President Montilla” consisteix en la posada en marxa d´un web, www.presidentmontilla.cat, que conté tota la informació sobre la feina feta; unes tanques que expliquen algunes de les accions més destacades que s´estan duent a terme; i diferents actes per tot el territori. Una campanya “modesta” que, segons Zaragoza, “demostra que aquest govern treballa amb molta intensitat pel país, que és seriós i que té uns objectius ben definits”. “Volem explicar la feina que s´està fent perquè la gent tingui confiança en el seu país, de la mateixa manera que nosaltres confiem en nosaltres mateixos, que el PSC confia en el Govern” , ha sentenciat.
José Zaragoza també ha enumerat “la trilogia de Mas”, les “receptes” de CiU per fer front a la crisi econòmica i ha recordat que “nosaltres no creiem en fer el pont a la banca, ni en abaratir els acomiadaments, ni en rebaixar els ingressos i augmentar la despesa social com el camí que l´economia catalana hagi de seguir”. Per aquest motiu, el líder socialista ha fet una crida a les forces polítiques de l´oposició, “per afegir-se a les polítiques de Govern i no anar només a criticar i a la contra” .D´altra banda, Zaragoza ha instat Convergència i Unió a admetre públicament que el que volen és que “Rajoy sigui president d´Espanya i si això és el millor” i “com pot fer caure el Govern i provocar eleccions anticipades”. “Això és el més adient?”, s´ha preguntat el secretari d´Organització. “Han perdut el nord” , ha conclòs.

2 comentaris:

Núria ha dit...

Tot i que sé perfectament que no cal confondre les coses, que una cosa no té a veure amb l'altra, i que em diràs que aquest bloc el fas en les teves hores lliures, bla, bla, bla, bla..., trobo indecent que encetis un bloc que et deu costar força temps i no busquis un moment per actualitzar ni que sigui l'apartat de documents municipals del web de Soriguera, municipi del qual, com saps, ets alcalde. Va, home, una mica d'imaginació! Que tens abandonat el web que vas crear amb tant de bombo i platerets i, de retruc, a tots els soriguerencs que ens hi vam enganxar. Salut!

Vicenç Mitjana ha dit...

Esteve,
Totlament d'acord amb tú. Estic treballant en l'actualització del web municipal i en breu estarà. Entenc molt la vostra postura i em sap greu si s'han ocasionat problemes. De vegades les coses no surten bé. La web de Soriguera s'actualizarà i espero que com sempre participis.
Gracies per donar la teva opinió.
En breu ho actualitzarem.
Vicenç